Utterslevdal

22.06.2020

Venlig hilsen Bestyrelsen

NYHEDSBREV JUNI 2020

SOMMERSOLHVERV

Så er årets længste dag passeret, forhåbentlig har vi stadig mange sommerdage at se frem til.

VANDSPARERÅD

Vejrudsigten lover ”hedebølge” så her kommer et par vandspareråd. Vi skal huske at det er rent drikkevand vi har i vores haner.

Saml regnvand i en regnvandstønde, i stedet for at bruge drikkevand til blomster og afgrøder. Læg et låg på regnvandstønden, så vandet ikke fordamper. Brug vandkande når du vander dine blomsterbede- og krukker – vandslangen er en vandsluger, som bruger 12 liter vand pr. minut (det er ikke tilladt at bruge vandslange i tidsrummet 9-17) det er heller ikke tilladt at vande græsplæne. Lad være med at vande om dagen, hvor det meste vand fordamper, før det når planterødderne.

OBS! Det er Københavns kommunes regler for vandforbrug der gælder i vores forening. Vandregningen er et fælles anliggende, så vi kan også spare lidt alle sammen ved at følge ovenstående.

SKAL DU BYGGE OM ELLER BYGGE NYT

Det er Københavns kommune der skal have din byggeansøgning. De godkender alt byggeri i vores haveforening. Selv et drivhus skal man søge tilladelse til at opføre. På vores hjemmeside finder du link til kommunen der er også telefonnummer til afdelingen for byggeri, hvis du har spørgsmål til byggeri.

HAVEPRÆMIERING

Som tidligere år har du mulighed for at indstille den have du syntes skal modtage årets præmie for ”veldyrket” have. Der står en postkasse ud for have 23, her kan du lægge din stemmeseddel senest 28.juni 2020, du kan også sende den på mail.

 

FORTSAT GOD SOMMER

Venlig hilsen Bestyrelsen