Utterslevdal

09.06.2023

Bestyrelsen

NYHEDSBREV JUNI 2023

VANDING

Der må ikke stå tryk på haveslangen, når haven ikke benyttes.

HUSK at slukke for vandet på vandhanen.


Vi har en klar forventning om at alle vander med omtanke, og følger de anvisninger som der kan læses om i medierne og på den SMS Hofor har sendt ud (indsat nedenfor), fordi vandforbruget lige nu er historisk højt og vandværkerne og produktion kan ikke følge med.


I vores forening er alle med til at betale, uanset om de vander eller ej.


Når sommervarmen stiger, følger vores vandforbrug med. Det er helt naturligt. Men vi skal passe på det vand, vi har.

Her får du nemme råd til at lette dit vandforbrug.


Gode råd i sommervarmen


Vand med vandkande

Brug en vandkande, når du vander dine blomsterbede og krukker. Når du vander med haveslangen, bruger du 12 liter vand pr. minut, og der spildes ofte en masse vand, som ikke kommer blomsterne til gode. Vand planterne om aftenen, når solens stråler er aftagende. Så undgår du, at vandet fordamper i den blå luft.


Drop vandslangen til græsplænen

I sommervarmen bliver plænen tør og gul, men du behøver ikke at vande den. Den kan sagtens klare tørken og bliver fin igen, når regnen kommer.


Drop de store badebassiner

De helt store badebassiner kræver lige så meget vand, som du bruger på et halvt år: En havepool på 17.000 liter koster dig ca. 1500 kroner at fylde op. Prøv at finde alternativer - mindre kan gøre det: Små soppebassiner, nedkøling med vandballoner eller vandpistoler. Udnyt stranden, havnebadene og de mange gode badesøer, vi har i lokalområdet.

GENERALFORSAMLING

På generalforsamlingen blev der vedtaget ændringer/tilføjelser til vores ordensregler, der er lagt en ny version på hjemmesiden.

ARBEJDSDAG

Årets anden arbejdsdag bliver afholdt søndag den 24. september 2023 kl. 11-13.

HAVEPRÆMIERING

Den årlige ”præmiejagt” er sat ind, alle skulle gerne have modtaget stemmesedler. Du kan udfylde og sende din stemmeseddel på mail, eller udskrive og udfylde den, sedlen ligges i postkassen der står i indgangen til H23 fra den 10/6. Vi skal have din stemme inden 22/6-23 kl. 12.

HUSK: Der må ikke parkeres biler på fortovet ud for RØD PORT.

LEJEKONTRAKT

Intet nyt.

Venlig hilsen

Bestyrelsen