Utterslevdal

23.08.2022

Bestyrelsen

NYHEDSBREV AUGUST 2022

FÆLLESEJE

Foreningen har ting som vi alle ejer. I skuret på fællespladsen er der bla. en ”stilladsstige”, 5 klapborde og 4 plaststole som man kan låne.
Nøglen til indgangen, passer også til skuret.

Derudover har foreningen en hække klipper (ikke til tykke grene), der kan lejes en dag for 50 kr.
Man sender en mail 4-5 dage før man skal bruge den.

Vores nyeste fælleseje er en gasbrænder, (kan måske gøre det lettere at renholde stierne) den kan lejes en dag for 25 kr.
Man sender en mail 4-5 dage før man skal bruge den.

AHORNSPIRER

Der er mange mini Ahorntræer rundt omkring i haverne, bladene er som på billedet og grenene er rødlige. Der er også spottet et lille Rønnebærtræ.
De skal fjernes, fordi de vokser sig til store træer på ganske få år.

Der er også rigtig mange snerler, det kan ikke undgås, men de kan godt holdes nede.

CONTAINER

Der er rigtig mange haver med træer over de tilladte 2,5 m., de skal beskæres og foreningen anbefaler at man skærer dem ned til f.eks 2 m., så giver man både træet og sig selv lidt ekstra tid, før man igen skal beskære.

En del haver har også buske og roser, der med tiden har vokset sig til større eller mindre træer, de skal beskæres og gevinsten til have lejeren er at busken bliver mere tæt, sundere og sætter flere blomster. Nogle af disse ”busketræer” står ud mod stien, bevoksning/hæk ud til sti har en max højde på 1,40 meter.

Mange have stier ser rigtig flotte ud, men vi må lige have de sidste lejere med, så kig udenfor din egen have og se om det er dit stykke sti som trænger til kærlighed.

Hæk til offentlig vej må max være 1,80 og kantsten skal være synlig.

Der er bestilt en container kun til GRØNT, den vil stå ved grøn port på Hyrdevangen fra 30/9 – 2/10. Containeren lukkes søndag kl. 18:00.

Har du efter kl.18 mere grønt affald der skal med, så kast det op over kanten.

Det er ikke en ”ARBEJDSDAG” så der er ingen mødepligt og heller ingen forplejning.  

VAND

Når du vander med slange, er det vigtigt at du lukker for vandet på vandhanen. Der må ikke stå tryk på haveslangen, når du ikke bruger den.

HAVE 18

Tidligere lejer i H18, har byttet sig til H11.

H18 er nu overtaget af et ægtepar fra ventelisten, som opdateres snarest.

Venlig hilsen

Bestyrelsen