Utterslevdal

08.06.2021

Bestyrelsen

NYHEDSBREV JUNI 2021

  ORDINÆR GENERALFORSAMLING 2021

Vores årlige Generalforsamling afholdes 2.september 2021, der kommer en indkaldelse. Begrundelsen er at vi if. vedtægterne skal indkalde til GF. med min. 30 dages varsel, og vil derfor komme helt frem til juli måned, og der afholder mange deres ferie.

ARBEJDSDAG

Vi havde en rigtig god og effektiv arbejdsdag, vejret var fint og rigtig mange var mødt op. Vi knoklede i et par timer, hyggede derefter med pizza, øl, vand og kaffe med hjemmebagt kage, den var lækker, mange TAK for kage.

Næste arbejdsdag er fastlagt til 11.september 2021 og der vil blive bestilt en container til blandet affald.

HAVEVANDRING

Bestyrelsen har været på havevandring, vi er enige om at haverne står knivskarpt, i forhold til de regler, vi er underlagt fra kommunen og de ordensregler vi selv har vedtaget.

På nogen stier ser det ud som om, at man er i gang med at fjerne ukrudt på sti, stierne skal stå fri for ukrudt fra 15. maj. Der er et par steder hvor hæk til sti og gade der er højere end hhv. 1.40m. og 1.80m., de fleste klipper dog først hæk omkring Sct. Hans, så er man også sikker på at fugleungerne har forladt reden. Der er også et par træer der måler mere den 2.5m.!

ORDENSREGLER

Både vedtægter og ordensregler ligger på vores hjemmeside, så det er let lige at tjekke, hvis man er i tvivl om et eller andet, eller er ved at indgå et væddemål. Der står også at høj musik og anden støjende adfærd ikke er tilladt. Men dine naboer vil helt sikkert syntes det er ok, hvis bare du informerer dem.

Der er allerede mange der gør det, til stor glæde for de omkringliggende haver. Nemlig adviserer sine nærmeste naboer, hvis man ved, at der kan komme lidt ekstra støj. Det kan være besøg af fætter fræk med den høje stemme, fødselsdag eller bare gæster, det kan også være man skal til at anvende maskindreven hæk- kant- eller græsslåmaskine. Vi ønsker alle at gøre det, vi har lyst til, når vi er i vores have. Nogen vil måske bare ligge og se op i himlen og høre fuglene synge, eller snuppe sig en morfar. Ved man nogenlunde hvornår der bliver stille igen, kan man se frem til, at roen snart sænker sig igen!!! Det er en rigtig god ide, at vise hensyn på den måde, så alle er glade og kan nyde vores vidunderlige grønne plet midt i storbyen.

HAVEPRÆMIERING

Det er nu muligt at stemme på den have, man syntes skal have dette års præmie. Ved rød indgang, under opslagstavlen står POSTKASSEN hvor du skal lægge din stemmeseddel i. Oven på postkassen ligger blanke stemmesedler. Man kan også stemme digitalt!

Stemmesedlen skal være på foreningens mail eller i postkassen senest den 25/6-21 kl.16:00.

Mange sommerhilsner

bestyrelsen